اموزش پختن خورش قلیه میگوی بندری.

برای پختن ای خورش ابتدا سبزی و پیاز و سیر را به صورت ساطوری خرد و ریز میکنیم.سپس به ان زردچوبه و رب و گوجه به ان اضافه میکنیم.(اول زرد چوبه و بعد رب و گوجه)بعد از اینکار میگو را خوب شسته و ان را اضافه میکنیم تا با تفت دادن حجم ان کم شود.علت اینکه میگو با تفت دادن کوچک میشود این است که میگو در اثر سرخ شدن جمع و سفت میشود.بعد از اینکار ما اب و تمر را بهه محتویات اضافه میکنیم و منتظر میمانیم تا خورش ما بپزد…

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خورش قلیه میگوی بندریمواد لازم برای ۶ نفر:میگوی پاک شده: نیم کیلوسبزی گشنیز خرد شده: ۲ فنجانشنبلیله: یک قاشق غذاخوریگوجه فرنگی: ۲ عدد متوسطرب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوریسیر: ۱ بوتهپیاز: ۲ عدد متوسطتمر هندی: یک سوم بستهاب: ۲ لیواننمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازمطرز تهیه:این خورش دقیقا مثل خورش قلیه ماهی درست میشود.به همان شیوه سبزی و پیاز و سیر را به صورت ساطوری و سرخ میکنیم.زرد چوبه را می افزاییم و سپس رب و گوجه قرمز را اضافه میکنیم.سپس میگو را اضافه میکنیم تا تفت بخورد و حجم ان کم بشود.چون در اثر سرخ شدن میگو جمع و سفت میشود ان وقت اب و تمر را اضاف می کنیم و می گذاریم تا خورش جا بیفتد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خورش قلیه میگوی بندری یکی از خورش های معروف سواحل جنوب میباشد.امید وارم از این اموزش استفاده خوبی را داشته باشید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خرید وی پی ان آنتی فیلترآنتی فیلتر